toekomst muziek

22-03-2018 00:00

TOEKOMST MUZIEK!

Rogier de Pijper  en Liesbeth van Veldhoven  gaan  'Todi's Gamuts' uitvoeren  op 29 juni in de Waalse kerk in Breda (fluit en piano)

Album 23  is net uitgekomen : 'Descending to Avalon' opgedragen aan Maya Fridman. Op 22 april speelt  Maya het  en deze keer in  in Sint Michielsgestel. Dus thuiswedstrijd.

Kaiyi Min (sopraan) gaat 'Phenomenal Woman' instuderen, indien een mogelijkheid uitvoeren. Haar koor is 'De koekoek op de toren zat' aan het instuderen een zeer vrijebewerking van een middeleeuws lied. 

Mijn viool /cello compositie "Cosmic Butterfly" is afgerond, het is een spannend stuk geworden, er is meer dan een half jaar aan gewerkt en ik hoop spoedig uitvoerenden te vinden. Ik heb momenteel nog wat contacten lopen, Maya,  Linde en Thomas,  maar ik zoek nog naar echte uitvoerders. 

Ik heb mijn nieuwe compositie voor Contrabass.  Nu nog een contrabassist vinden. De compositie gaat over Afrika en de titel is Foli: het betekent er is geen beweging zonder ritme.

Annemieke Breunesse gaat 'Lost in a winterworld' voor harp  uitvoeren als ze een solo recital heeft, maar dat wordt wel volgende winter, zo ook Renske de Leuw.

Marieke Vos en Maya Fridman gaan nog een paar clarinet cello stukken van me bekijken en indien gelegenheid uitvoeren.

Het Haarlem trio wil 'Schicksal' gaan uitvoeren (indien uitvoerings mogelijkheid), in de Azijnfabriek in 's-Hertogenbosch,  Isabel Vaz, Daan Treur en een violist. De afspraken zijn gepland, alleen is de violist gestopt bij het trio dus het is zoeken naar een nieuwe violist. Het is denk ik mijn 'Schicksal' want het is nu al de tweede keer dat een trio problemen heeft.

Rien Donkersloot gaat Mécanique Céleste voor carillon in 2018 uitvoeren, hoop ik.

Jo Hennen en Tom van Aarle  voor saxofoon en accordeon , 'Waves (sax) en 'Mystery'  (sax-accordeon) uitvoeren, krijg nog bericht wanneer.