toekomst muziek

01-01-2018 00:00

TOEKOMST MUZIEK!

Album 23  is net uitgekomen : 'Descending to Avalon' opgedragen aan Maya Fridman. In april speelt Maya in Sint Michielsgestel, waarschijnlijk speelt ze het dan weer.

Annemieke Breunesse gaat 'Lost in a winterworld' voor harp  uitvoeren als ze een solo recital heeft, zo ook Renske de Leuw.

Marieke Vos en Maya Fridman gaan nog een paar clarinet cello stukken van me bekijken. 24 maart hebben ze een duo recitel en misschien wordt er daar een stuk gespeeld???

Het Haarlem trio wil 'Schicksal' gaan uitvoeren (indien uitvoerings mogelijkheid), in de Azijnfabriek in 's-Hertogenbosch,  Isabel Vaz, Daan Treur en een violist. De afspraken zijn gepland, alleen is de violist gestopt bij het trio dus het is zoeken naar een nieuwe violist. Het is denk ik mijn 'Schicksal' want het is nu al de tweede keer dat een trio problemen heeft.

Rien Donkersloot gaat Mécanique Céleste in 2018 uitvoeren

Jo Hennen en Tom van Aarle  voor saxofoon en accordeon , 'Waves (sax) en 'Mystery'  (sax-accordeon) uitvoeren, krijg nog bericht wanneer.

Kaiyi Min (sopraan) gaat 'Phenomenal Woman' instuderen, wordt 2018, (afspraak op 19 februari voor een repetitie).

Rogier de Pijper  of Egbert Jan Louwerse,  zal eventueel Todi's Gamuts uitvoeren (fluit en piano)

Mijn viool /cello compositie "Cosmic Butterfly" is afgerond en aangeboden aan het Duo Cibeles, Suzanne van Duuren en Francisco Dehaza.  Even afwacten of ze er iets in zien.

Ik ben nu voorzichtig aan een nieuwe compositie voor Contrabass solo begonnen voor James Oesi.