Uitvoerenden gezocht: contact me via mijn facebook account

01-05-2021 15:00

En ik zoek altijd nog wat uitvoerenden voor bepaalde stukken die al uitgegeven zijn maar nog niet officieel gespeeld, vraag gerust, want ik heb nog wat ongebruikelijke combi's liggen. Misschien is er iets voor je bij.

Zie lijst composities.

Foli

Ik heb mijn compositie voor Contrabas afgerond.  De compositie gaat over Afrika en de titel is Foli: het betekent er is geen beweging zonder ritme.  Misscien dat er nog  contrabassisten zijn voor deze compositie.

Chant de Printemps
ben een nieuwe PR ronde gestart.
 
Schicksal

Het Haarlem trio wil 'Schicksal' compositie over een schilderij van Franz Marc (Tierschicksale) gaan uitvoeren, in de Azijnfabriek in 's-Hertogenbosch,  Isabel Vaz (cello), Daan Treur (piano) en Natasa Gruic (viool).  Deze keer was Natasa in het buitenland dus zijn er nu  stukken voor duo uitgevoerd. Descending to Avalon (cello solo) en Piano Painting (piano)     Voorlopig is 'Schicksal' even weggelegd tot een volgend optreden van het trio als het nog bestaat.

Phenomenal Woman

Kaiyi Min (sopraan) gaat 'Phenomenal Woman' instuderen, indien een mogelijkheid uitvoeren. Maar graag ook andere gegadigden.

De koekoek op de toren zat

 Het stuk is uitgegeven door DMP/Metropolis, het is de 24e uitgave. Zoek nog een goed koor. Het is momenteel bij Maike Warmoeskerken dus afwachten. Het Koor van Meike in Dinteloord  gaat het volgend jaar uitvoeren

Cosmic Butterfly

Mijn viool /cello compositie "Cosmic Butterfly" is afgerond, het is een spannend stuk geworden. Cor Coppoolse  en Irene  Bossier hebben interesse het tzt uit te voeren 

Lost in a winterworld

Voor harp solo, leuk stuk met effecten, zoek nog een durfal. Carla Bos durft het aan en gaat het deze winter  uitvoeren.

Mizu no Oto 
Een compositie over een Japanse tuin op een japanse manier geschreven. compositie voor harp en viool.
 
Moon en Awaking

Ik zoek nog uitvoerenden voor twee clarinet/cello stukken. Een is Moon, dit laat alle schijngestalten van de maan voorbijkomen en het ander is Awaking geschreven in de stijl van Messiaen. Pierre Lafay (clarinet leraar conservatorium Groningen ) heeft het klarinetgedeelte doorgespeeld en vindt het een zeer goed stuk. Nu nog uitvoerenden zoeken. 

Brian Nelson in Zuid Afrika gaat het  binnenkort instuderen met een cellist, waar ik naam nog niet van weet.